Over mij

Mijn naam is Katleen Kennes. Ik ben geboren op 19 april 1980. Sinds 2007 gelukkig getrouwd met mijn lieve man Ben en de fiere mama van 3 fantastische zonen (Lander – Daan – Stan).

In het dagelijkse leven ben ik juf in de lagere school te Genk. Ik doe mijn job in de klas met hart en ziel. Het is een uitdaging om dag in dag uit te werken met de kids. Daarnaast ben ik erg sportief. Tennissen en lopen zijn mijn favoriete sporten. Mijn hobby … make-up!

Net als (bijna) alle vrouwen hou ik er van om me mooi te maken. Mijn passie voor make-up begon een aantal jaar geleden toen ik kennis maakte met cent pur cent, een minerale make-uplijn. Na een eerste workshop was ik al helemaal verkocht aan de producten. Stilaan begon ik mijn collectie uit te breiden. De trend was gezet, ik werd meer en meer een make-up lover. Ik ging op zoek naar een cursus om nog meer te leren over maquilleren. Zo volgde ik de cursus basis Visagie aan de WellnessAcademie. Onder leiding van een toffe, gedreven docente, Katrien Vandormael, leerde ik de basiskneepjes van het vak. Het was zo leuk en boeiend dat ik ook de cursus voor gevorderden volgde. Na heel wat oefenen bij familie, vriendinnen en kennissen was ik helemaal gebeten door de make-up microbe. Ik zocht nog meer uitdaging en zo kwam ik uit bij de schoonheidsschool te Hasselt. Hier volgde ik de opleiding make-up: fashion onder leiding van Nina Stevens. Zelf ging ik mee als model voor de opleiding make-up: tv en movie. Ook hier stak ik heel wat van op.

Kort daarna startte ik als visagiste bij het Cent pur cent team. Een minerale make-uplijn die elke vrouw doet stralen. Het werd me echt duidelijk dat ik hier meer mee wilde doen. Het gaf me telkens een goed en tevreden gevoel om de dames op mijn stoel te zien stralen.

Ondertussen geef ik zelf de cursus Visagie Basis en Gevorderden in de WellnessAcademie te Hasselt. Zo leuk om mijn passie voor make-up door te geven aan de studenten.

Maar ik wilde nog meer ... ook de basis cursus hairstyling volgde en een cursus soak-off polisch (gellak nagels). Dit zorgt ervoor dat ik een totaal pakketje kan aanbieden.

Heb je een communie-, trouw-, verjaardags-, ... of ander feest op je planning staan en wil je net dat beetje meer stralen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Uiteraard ben je ook steeds welkom om gewoon je nageltjes te laten doen of wil je graag wat tips en tricks in een mini-workshop make-up, of ... laat me dan zeker iets weten.

Ondertussen kan ik ook met fierheid meedelen dat ik een trots verkooppunt ben van 2 Belgische topmerken waar ik zelf een SUPER grote fan van ben. Likami, een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. En i.am.klean een gezonde, minerale make-uplijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe. De producten van deze toppers kan je allemaal shoppen bij Be.you.tiful by Katleen.

 

Hopelijk zie ik je snel.

Veel liefs,

Katleen